"Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse, bilimi seçin." - M. Kemal Atatürk

2. Sınıf Matematik Çalışma Yaprağı 2 PDF – MEB Etkinlik ve Alıştırma Sayfası (2025)

2. Sınıf Matematik Çalışma Yaprağı 2 PDF – MEB Etkinlik ve Alıştırma Sayfası (2025)

admin admin - #1
Yeni bir eğitim dosyası paylaşıldı:

Oluşturan: admin

2. Sınıf Matematik Çalışma Yaprağı 2 PDF – MEB Etkinlik ve Alıştırma Sayfası (2025) - sınıf matematik için MEB’in sunduğu PDF formatında yeni çalışma yaprağı

2. Sınıf Matematik Çalışma Yaprağı 2 (PDF), T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmıştır. Bu çalışma kağıdı, 2. sınıf seviyesindeki öğrencilerin matematiksel düşünme becerilerini geliştirmeye yönelik, güncel müfredata uygun etkinlikler sunar.

Toplama-çıkarma işlemleri, grafik okuma, örüntüler ve problem çözme gibi kazanımları içeren bu belge, hem sınıf içi etkinliklerde hem de ev çalışmasında kullanılabilir. PDF...

Bu kaynağa erişmek ve indirmek için tıklayın...
URL: https://ogretmenforum.com//konu/2-sinif-matematik-calisma-yapragi-2-pdf-meb-etkinlik-ve-alistirma-sayfasi-2025.84/
  • Geri