"Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse, bilimi seçin." - M. Kemal Atatürk

33 Yaşındaki Öğretmen Kansere Yenik Düştü

Yazdır

admin

Yönetici
Üye
Öğretmen Kansere Yenik Düştü.webp

33 Yaşındaki Öğretmen Kansere Yenik Düştü: Hüsamettin Aksekili Hayatını Kaybetti
Çorum'un Alaca ilçesinde, 33 yaşındaki öğretmen Hüsamettin Aksekili, uzun süredir mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti. Çorum'da özel bir eğitim kurumunda görev yapan Aksekili, evli ve iki çocuk babasıydı. Bir süredir hastanede kanser tedavisi gören Aksekili, tüm tedavi çabalarına rağmen yaşamını kaybetti.

Eğitim Camiasını Derinden Sarsan Kaybı
Hüsamettin Aksekili'nin vefatı, ailesi, öğrencileri ve eğitim camiası başta olmak üzere tüm çevresinde büyük bir üzüntüye yol açtı. Genç öğretmenin kaybı, yakınları ve sevenleri tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı. Aksekili'nin özverili çalışmaları ve insanlara olan sevgisi, onu tanıyan herkesin hafızasında iz bırakacak.

Cenazesi Bayat İlçesinde Toprağa Verilecek
Hüsamettin Aksekili'nin cenazesi, memleketi Bayat ilçesinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek. Ailesi ve sevenleri, genç öğretmeni son yolculuğuna uğurlayacak.

Hüsamettin Aksekili, yaşadığı zorluklara rağmen öğrencilerine olan sevgisi ve meslek aşkıyla tanınan, örnek bir öğretmen olarak hafızalarda kalacak.

• Geri