"Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse, bilimi seçin." - M. Kemal Atatürk

Almanca Eğitiminde Türkiye’den Büyük Başarı: Doğa Koleji’ne Uluslararası Minticity Ödülü!

Yazdır

admin

Yönetici
Üye
TÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, Almanca eğitiminde uluslararası bir başarıya daha imza attı! Dünya genelinde 500 özel okulun kullandığı en gelişmiş Almanca eğitim platformu Minticity, “Minticity Teenage” kategorisinde Doğa Koleji’ni “En Etkin ve Çok Yönlü Kullanan Okul” seçti. Bu prestijli ödül, Doğa Koleji’nin yabancı dil eğitimine verdiği önemin ve kalitesinin bir göstergesi olarak dikkat çekti.

Se2Og_hKvk2JFqNqBgJy4A.webp

🏆 Minticity Almanca Ödüllerinde Çifte Zafer!​

Minticity Almanca online eğitim platformu, her yıl düzenlediği geleneksel ödül töreninde Almanca öğretiminde fark yaratan kurum ve öğretmenleri ödüllendiriyor. Bu yıl, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji iki ayrı kategoride ödül kazandı:

• Lise düzeyinde Minticity’yi en etkin kullanan okul
  • En iyi Almanca öğretmeni ödülü: Ankara Çukurambar Kampüsü’nden Nuray Aslan

🥇 Mint-o-lympics’te 4 Madalya: Almancayı Yarışarak Öğreniyorlar​

Minticity’nin düzenlediği uluslararası Almanca yarışması Mint-o-lympics, bu yıl da büyük heyecana sahne oldu. Ortaokul ve lise düzeyinde binlerce öğrencinin yarıştığı organizasyonda Doğa Koleji öğrencileri:

• 🥇 2 Altın Madalya
  • 🥈 1 Gümüş Madalya
  • 🥉 1 Bronz Madalya kazandı.

Büyükçekmece Kampüsü’nden Öykü Taçkın, lise öğrencilerinin katıldığı "Minticity Teenage" kategorisinde altın madalya sahibi olurken; Duru Özer, Yelda Aydın, Ece Sevim ve Ilgım Varol da ilk 10'a girerek Türkiye’yi ve Doğa Koleji’ni gururlandırdı.

Almanca Öğretmenlerinden Üstün Performans​

Mint-o-lympics’te sadece öğrenciler değil, öğretmenler de yarıştı. "Minticity Lehrer" kategorisinde ilk 3 sıranın tamamını Doğa Koleji öğretmenleri aldı:

1. 🥇 Nuray Coşkun Aslan
  2. 🥈 Burcu Yalçın
  3. 🥉 Murat Balcı

Ayrıca Şükrü Kapusuz, Gün Demiralay, Burcu Dinç, Yasemin Erbil ve Özge Karaca da ilk 10’da yer aldı.

🗣️ Genel Müdür Lüle: “Almanca Eğitimine Verdiğimiz Değer Tescillendi”​

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, başarıyla ilgili şu açıklamada bulundu:

“Tüm dil öğrenme tekniklerini aktif şekilde kullanıyor, öğrencilerimizin Almanca yeterliliklerini bilimsel yaklaşımlarla geliştiriyoruz. 5 öğrencimizin Minticity Teenage kategorisinde ilk 10’da yer alması, 8 öğretmenimizin ise Minticity Lehrer alanında ilk 10'a girmesi, bu emeğin bir sonucudur. Tüm öğretmen ve öğrencilerimizi gönülden kutluyorum.”

Anahtar Kelimeler:​

almanca eğitimi, doğa koleji almanca başarısı, minticity teenage, mint-o-lympics 2025, minticity almanca öğretmen ödülü, doğa koleji öğretmen ödülleri, minticity yarışması, almanca yarışmaları türkiye, almanca öğretmeni ödülü, doğa koleji genel müdür açıklama

• Geri