"Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse, bilimi seçin." - M. Kemal Atatürk

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Öğretmen Ataması Müjdesi: 25 Bin Yeni Atama Yolda

Yazdır

admin

Yönetici
Üye
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Öğretmen Ataması Müjdesi: 25 Bin Yeni Atama Yolda
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen Kabine Toplantısı’nın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, öğretmen adaylarını yakından ilgilendiren bir müjdeyi paylaşarak, toplamda 25 bin yeni öğretmen atamasının yapılacağını duyurdu.

10 Bini Milli Eğitim Akademisi’ne Olmak Üzere 25 Bin Atama
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada, “10 bini Milli Eğitim Akademisi bünyesinde görevlendirilecek şekilde toplam 25 bin öğretmenimizin atama sürecini başlatıyoruz,” ifadelerine yer verdi. Ayrıca, atamalara ilişkin detaylı takvimin önümüzdeki günlerde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kamuoyuna duyurulacağını belirtti.

Eğitime ve öğretmenlere verdikleri önemin altını çizen Erdoğan, “Göz bebeğimiz evlatlarımızı emanet ettiğimiz değerli öğretmenlerimizin özverili çalışmaları için ülkem ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum,” dedi.

Bakan Tekin: Eğitim Ailemize Güç Katacak
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Tekin, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesiyle, 10 bini Milli Eğitim Akademisi’nde görev alacak şekilde toplam 25 bin öğretmenimizin atama süreci başlıyor. Eğitim ailemizin daha da güçleneceğine inanıyor, bu önemli adımın ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalar, eğitim camiasında büyük sevinçle karşılanırken, öğretmen adayları da gözlerini açıklanacak atama takvimine çevirdi.

• Geri