Merhaba arkadaşlar,
Son dönemde hem günlük giderleri toparlamak hem de birikimi daha akıllı yönetmek için düzenli takip edebileceğimiz güvenilir kaynak arıyordum. Bu süreçte Paradegeri.com’u keşfettim ve gerçekten faydasını gördüğüm için burada da paylaşmak istedim.
Sitede özellikle üç başlık çok işime yaradı:
Ben özellikle “kısa ve net” anlatımını sevdim. Finans terimleriyle boğmadan, “bu ne demek, bana etkisi ne?” diye düşünenler için iyi toparlıyor.
İlgilenen olursa: Paradegeri.com’a göz atabilirsiniz.
Siz de takip ettiğiniz benzer kaynaklar varsa yazarsanız sevinirim.
Son dönemde hem günlük giderleri toparlamak hem de birikimi daha akıllı yönetmek için düzenli takip edebileceğimiz güvenilir kaynak arıyordum. Bu süreçte Paradegeri.com’u keşfettim ve gerçekten faydasını gördüğüm için burada da paylaşmak istedim.
Sitede özellikle üç başlık çok işime yaradı:
- Güncel ekonomi haberleri: Piyasada neler oluyor, bizim cebimize nasıl yansır? Haberleri daha anlaşılır bir dille takip etmek için güzel bir kaynak. (link: “ekonomi haberleri” → paradegeri.com)
- İş fikirleri: Ek gelir, küçük girişim, evden yapılabilecek işler gibi konularda pratik içerikler var. (link: “iş fikirleri” → paradegeri.com)
- En uygun faiz veren bankalar: Mevduat/katılım, kredi ve kampanyaları karşılaştırma mantığıyla ele alan yazılar hoşuma gitti. (Elbette oranlar sık değiştiği için güncel tarihe bakmak gerekiyor.) (link: “en uygun faiz veren bankalar” → paradegeri.com)
Ben özellikle “kısa ve net” anlatımını sevdim. Finans terimleriyle boğmadan, “bu ne demek, bana etkisi ne?” diye düşünenler için iyi toparlıyor.
İlgilenen olursa: Paradegeri.com’a göz atabilirsiniz.
Siz de takip ettiğiniz benzer kaynaklar varsa yazarsanız sevinirim.